Dom s kanceláriou

 

Hlavným cieľom návrhu bolo integrovať dve rôzne funkcie do jednej prepojenej budovy na veľkom pozemku. Pozemok sa nachádza mimo mestskej časti a je plný zelene, ktorá dopĺňa jej prírodné prostredie.
Budova bola rozdelená do dvoch blokov, ktoré sledujú cieľ rozdelenia rôznych funkcií. Obytná časť budovy smeruje na juhozápad a ponúka veľkú terasu pred obývacou izbou, ktorá vytvára plynulé spojenie medzi interiérom a exteriérom domu. Dom je spojený s administratívnou jednotkou cez dominantnú vstupnú halu.

Typ / 1. miesto v pozvanej architektonickej súťaži

Rok / 2019

Stav / Fáza projektovej dokumentácie

 

Dom s kanceláriou

Hlavným cieľom návrhu bolo integrovať dve rôzne funkcie do jednej prepojenej budovy na veľkom pozemku. Pozemok sa nachádza mimo mestskej časti a je plný zelene, ktorá dopĺňa jej prírodné prostredie.
Budova bola rozdelená do dvoch blokov, ktoré sledujú cieľ rozdelenia rôznych funkcií. Obytná časť budovy smeruje na juhozápad a ponúka veľkú terasu pred obývacou izbou, ktorá vytvára plynulé spojenie medzi interiérom a exteriérom domu. Dom je spojený s administratívnou jednotkou cez dominantnú vstupnú halu.

Typ / 1. miesto v pozvanej architektonickej súťaži

Rok / 2019

Stav / Fáza projektovej dokumentácie